fredag 8. juni 2012

Thaiburger med papayasalat


















Thai og burger hører jo egentlig ikke sammen, men når man først skal lage hamburgere så er det morsomt å varierer litt. Jeg lagde tacoburgere av halvparten av kjøttdeigen, og thaiburgere av resten.

Du trenger:
500 g kjøttdeig (kylling, svin eller storfe)
1/2 løk
2 hvitløksfedd
1 chili
1 ss finhakket ingefær
1 ss red curry paste
2 ss fiskesaus
2 ss soyasaus
koriander
lime
aspargesbønner
tomat

Slik gjør du:
Bland kjøttdeigen sammen med finhakket løk, hvitløk, chili, koriander og ingefær. Tilsett fiskesaus, soyasaus, red curry paste og saften fra 1/2 lime. Form til burgere og stek i panne eller på grillen. Serveres med papayasalat, aspargesbønner, tomat, lime og fersk koriander.
Oppskrift på papayasalat finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...